9 Şubat 2016 Salı

Zara Wishlist | Yeni Sezondan Neler Seçtim? | Neler Moda?

Selamlar herkese...
Öncellikle şunu belirtmeliyim ki bu sezonun çoğu parçasına bayıldım. Ama birinci olarak Zara'yı seçtim. Kesinlikle imza parçaları yapmışlar, fiyat olarak orta diyebileceğim bir marka ve ürünleri için bu fiyat değer dedirtiyor.
Ben de her katagoriden en beğendiklerimi bir nevi "Wishlist"imi sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Aslında bir marka adı altında sevdiklerimi göstermek istemezdim fakat böyle görselleri bulması kolay olması adına bunu yaptım.

Hiç bir zaman oturup bu sene neler moda diye araştırıp ona uygun giyinmeye çalışmadım. Demode olarak nitelendirilebilecek şeyler bile o dönem benim çok hoşuma gidebiliyor. Bir zamanlar eskiler aşağılarken şimdi vintage adı altında hepsi değerli parçalar haline geldi. Tabiki televizyonda gördüğümüz, dergilerde bayılarak baktığımız yeni sezon ürünleri olabilir fakat mutlaka onları giymemiz ya da herkesin aynı şeyleri giymesi gerekmez. Hatta bence farklı en güzelidir. Kendimiz için imza şeyler yaratabiliyorsak ne mutlu bize. 

Bu konuda sevdiğim iki söz var:" moda herkesin kendine yakışanı giymesinidir." Ve " zevkler ve renkler tartışılmaz." Aslında benim tüm düşüncelerim şu iki cümleyle özetleniyor. 
Bomber Jacket 

Bu ceketlere bayılıyorum. Herkesin dolabında bulunması gereken çok tarz parçalar bence. 



Özellikle çiçekli olanlara bayıldım. Çok basit bir kombini bile çok tarz yapabilir. 



ürünün detaylarına buradan bakabilirsiniz. 



iki ceketin arasında kaldım, hangisinin daha iyi olduğuna karar vermek zor :(
pastel ama bahar renklerini içermesi çok başarılı



ürünün detayları için tıklayın

Tops 

üstlere bayıldım gönül istiyor ki hepsini almak fakat en star parçaları seçmeye çalıştım. Üstlerde genel olarak dantel ve çiçek bulunuyor.


Etnik- kilim desenlerine bayılıyorum hangi parçaya koyarlarsa alasım geliyor. Ürün önce normal görünse de arkadan fazlasıyla iddialı.




peki bu gömleğin renginin güzelliği. Önü fermuarlı gömlekler, düğmeli olanları benim gözümde geçmiş durumda. Hem de pileleri sayesinde fazla şık bir görüntü sağlamış. Özel günler için listeme eklenmiş durumda.



Dantelli bir parça eklemesem olmazdı. Fazlasıyla iddia bir parça olsa da inanılmaz şık bir parça bence. Ağır bir görüntüyü daha şık, casual bir hale çevirebilecek bir parça. Bir blazzerın içinde harika durur diye düşünüyorum.





Bu listemi oluşturmamı sağlayan parçaya gelelim. Bu kazağı sevgili Mevy'nin üstünde görerek bayıldım ve hemen Zara'nın sitesine koştum. İnanılmaz tarz ve şık duran bir parça hemen almak istiyorum :(


ürün detayları için tık tık

Skirt 

Etekleri genel olarak çok beğensem de gözümde bir star seçtim ki o da bu patchwork deri etek oldu. Sanırım patchwork içerikli parçalar benim için vazgeçilmez. Etek konusunda hep kısa taraftarıyım orta boylu biri olarak midi ve uzun parçaları görmezden geliyorum malesef.




ürün için tık tık

T-Shirt

bu sezon t-shirtler genel olarak uzun ve armalı modeller favorim oldu. Uzun olması benim için dezavantaj olsa da güzellikleri yüzünden bu durum gözardı edilebilir diye düşünüyorum. 






özellikle buna bayıldım. Dümdüz bembeyaz bir tshirtü bile nasıl tatlı bir hale getirmişler. Boyfriend tshirt modası çıkacak sanırım bu yıl :)



Sweatshirt



Yine ben ve yine patchworklu bir şey. Jeanslerle harika olabilecek bir parça değil mi? Hemen listeme ekliyorum bunu da 



Shoes 

Bu ayakkabı sezonsuz bir ayakkabı bence. Şu sıralar fazla görünseler de alındığında yıllarca giyilebilecek, hiç bir zaman modası geçmeyecek banko ayakkabılar. Uzun renkli çoraplarla harika görünüyorlar.


Sanırım stiletto sevmeyen bir insanım. Baktığımda çok hoşuma giden ama giydiğimde bir saniye bile durmasını istemediğim bi ayakkabı türü. O yüzden ben bu ayakkabıya bayıldım daha yazlık bir model ama rengi harika değil mi?


Bags

Peki bu çantanın renginin güzelliği? Modeli de bir o kadar tatlı 


Zaranın şeffaf çantalarını her zaman çok sevmişimdir. Bu da bu sezonun o çantalarında biri ve sevdiğim modelle de birleşince çok güzel bir görüntü oluşmuş.


Benim bu sezondan kendim için seçtiklerim bunlar :) Umarım bir kaç parça da olsa alabilirim. Siz neler seçtiniz neler aldınız aşağıya yazarsanız çok sevinirim :)



4 yorum :