14 Ocak 2016 Perşembe

Bitenler | Tekrar alır/almaz mıyım?


Herkese yeniden meraba. Finallerdi sınavlardı derdinin bitmesiyle bloga bi dönüş yapmak istedim.

Bu bitenler yazısına başlamadan önce son zamanlarda hayatımı çok etkileyen, beni her şımardığımda kendime getiren, doyumsuzluğumu doyuran bi videoyu paylaşmak istedim sizle. Sürekli bi şeyler almak istediğimde bu videoyu izliyorum. Umarım sizi de benim kadar etkiler.

Öncelikle bitenlerimi biriktirmeyi sürekli unutuyorum bunlar çıktı şu sıralar ortaya:





Fa Sport invisible Power Deodorant: spora giderken yazısından etkilenip aldığım bi üründü severek kullanmıştım ama tekrar almayı düşünmüyorum açıkcası deodorant konusunda Rexona'yı tek geçerim.



Signal White Now: bu ürün çıktığından beri kullanıyorum desem yeridir. Her şeyiyle çok seviyorum bence beyazlatmaya büyük katkı sağlıyor. Tekrar tekrar alırım.



biobellinda roll-on: Bu markadan biraz bahsetmek gerekirse Avon gibi evde satılan bir marka. Bir süre annem satmıştı ben de o sayede bu ürünle tanıştım zamanında baya stoklamıştım. 
kendisi tüy azaltmayı vaat ediyor ve kesinlikle sağlıyor. Çok başarılı bir ürün düzenli kullanımda gözle görülür sonuçlar elde ediliyor. 
Tekrar tekrar alacağım bi ürün 10-20 tl arası bi fiyatı olması gerek.





Bargello doldurma parfüm: Cerruti parfümümü bi süre hiç bir yerde bulamayınca tanıştığım bir marka. Bence doldurma parfüm konusunda en başarılısı. Kalıcılığı harika. 
Yeni kokular denemek için tekrar alabilirim.


Bepanthol cilt bakım kremi: son zamanlarda çok popilerleşen bu ürünün etkisine ben de kapıldım. Elimden düşmez oldu güzel bi nem veriyor hızlı emiliyor. Tek kötü yanı ise kokusu cidden çok kötü kokuyor ilk aldığımda ben bunu nasıl kullanıcam triplerine girmiş olsam da sonra bayılarak kullandım.
Elimdeki nemlendiricileri bitirdiğimde tekrar alırım.



Olay bb cream: bu ürün yüzünden çalışanlara bi şey sormaya korkuyorum artık. bi an boşluğuma gelerek güzel bi bb krem sordum çalışana ve bana bunu önerdi. Bütün tüpü yüzünüze sıksanız 0 kapatıcılık. Bb kremlerden çok fazla kapatıcılık beklememek gerekli evet ama bu da hiç bi etki etmiyor. O da yetmezmiş gibi 2 rengi olan şu ürünü bana medium rengini verdi...
Ama şunu söylemeliyim ki güzel bir nem veriyor ve güzel kokuyor. Bu açıdan beni mutlu etti. Bi an önce bitsin diye uğraştım fakat içinde biraz olsa çöp yolu gözüküyor ona. Bi daha almam sakın almayın paranıza yazık.


Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli: Reklamların ve temizleme suyunun etkisiyle bu ürüne bir şans vererek aldım.(tabi uygun fiyatı da cezbetmedi değil) Ben severek kullandım ama öyle çok farklı bir şey göremedim. Ferahlattığı doğru tam olarak temizliyor mu emin değilim.
Tekrar almayı düşünmüyorum.


Parmex Aseton: Bitmesini bile beklemeden stokladığım ürün. En başarılı aseton bence.


Neutrogena siyah noktalara karşı hızlı etkili temizleyici: Neutrogena'nın ürünlerini genel olarak severek kullanıyorum. 
Bu ürün hem maske hem de peeling olarak kullanılabiliyor. Tabiki siyah noktaları temizlemiyor ama içindeki küçük küçük tanecikler sayesinde yüzünüzü güzel temizliyor çok da güzel bir kokusu var. Hassas veya yağlı ciltliyseniz bunu bir peeling olarak öneririm daha büyük taneli olanlar yüzde bazı sorunlar yaratabiliyor çünkü. 

Benim bitenler yazım bu kadar. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...


Bana ulaşın:

instagram: selinolcay
gmail: selinolcay95@gmail.com

2 yorum :