1 Aralık 2015 Salı

Aliexpress Alışverişim | Brushegg (fırçalarımı nasıl temizliyorum)

Herkese merhabalar. Bugün son yaptığım Aliexpress alışverişimden bahsetmek istiyorum. 
Aliexpressi ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım. Kartımdan parayı hep tam olarak çekti ve hiç bir ürünüm gümrükte takılmadı. Fakat bu demek değildir ki kimse sorun yaşamayacak. O yüzden ucuz şeyler istemeye çalışın ki gelmese bile üzücü olmasın. Satın alınma sayısı ve geri dönüş sayısı çok olan ürünleri tercih edin. (aliexpressle ilgili bilgi isteyenler aşağıya yorum bırakabilir )



son alışverişimde fırçalarımı rahat temizlemek için Brushegg aldım ve çok memnun kaldım. Hem fırçalarımı çok rahat temizlememi sağladı hem de temizlendiklerinden emin oldum. 



Fırçalarımın üzerine bir miktar sabun veya şampuan alıyorum biraz suyla brusheggın üzerinde dairesel hareketlerinle temizleyip aynı hareketlerle duruluyorum.

ürünü almak isteyenler buradan ulaşabilir:)




Sonraki yazıda görüşürüz :)

4 yorum :

  1. en yabancı sıtelerden alısverıs yapma konusunda kendıme guvenemıyorum ama benım yerıme nısanlım halledıyo bu yumurtayı almadım acıkcası bana gereksızgeldı bıraz zaten ben dırek sampuanla temızlemıyorum cunku.. dıger urunumde de fazla ısraf edecegını dusundum yıne de denenebılırmıs :) iyi gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanssizlik oluyor yabanci sitelerde malesef ki ben henuz sorun yasamadim ama :) tesekkurlerr

      Sil
  2. Bende surekli aliyorum aliexpressten hatta bu urunun pembesini ve firca setinin yorumunu yazmıştım yalniz bu durum bagimlilik yaratiyo sürekli aliyorum sona :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bana bagimlilik yapti kozmetik alaninda cok almasam da telefon kaplarini falan tavsiye ederim :)

      Sil