11 Mart 2016 Cuma

Islak Gorunumlu Makyaj Sevenler | Olay BB Cream with Max Factor

Herkese selamlar... 

Bb creamlerin ilk ortaya çıktığı, benim de merak salldığım zamanlarda bir bb cream almak istemiştim bi kaç yıl öncesinde. O zamanlar da bu kadar makyaj konusunda bilgim yoktu, arayış içindeydim ve büyük bir saflıkla görevliye sormuştum. O da bana Olay markasının bu bb creamini  ve (beni en çok sinirlendiren noktaya geliyorum) orta tonunu verdi :/ tamam çok açık tenli değilim fakat toplam iki tonu olan bb creamin ikinci tonunu sürecek kadar da koyu tenli değilim. 

Neyse ben yine büyük bir saflıkla fiyatına da kanarak 2 tane almıştım. Bitirdim geçenlerde ilkini şimdi ikinci kullanıyorum. Böyle nefret ede ede kullanmak istemedim bir şans daha verdim ona ve zamanla sevmeye başladığımı fark ettim.  


Dediğim gibi daha da bilinçlendim artık ve belki şimdi daha bilgili olduğum için severim bir ihtimal diye düşünerek yeniden kullanmaya başladım. 

Son zamanlarda strobing yani ıslak görünümlü makyaj inanılmaz popülerleşti ve ben de bayılıyorum öyle makyajlara, heh işte olay bb cream tam bu makyajlara uygun. 

İnanılmaz ışıl ışıl canlı bir görüntü sağlıyor ve ben bu kadar nemlendiren bi bb cream daha önce hiç görmemiştim. Ve harika kokuyor bir süre de kokusu geçmiyor. 


Ürünün ambalajındaki ışıltıyı yüzünüzde de görmeniz mümkün. 

Gelelim ben neden başlarda bu kadar nefret ettiğime. 

İlk hevesim ilk bb creamim. İnsan bekliyor ki azıcık da olsa kusurları kapatsın. Ama yok kapatıcılığı yok denecek kadar az üst üste sürseniz dahi durum değişmiyor. Tam bir renkli nemlendirici. 

Bence yaz için ideal bir ürün spf 15 içeriyor ve o ıslak görüntüyü yaza çok yakıştırıyorum ben. 

Kış için de ideal aslında çünkü inanılmaz bir nem sağlıyor. 


Aslında duruşunu elimde göstermek istedim fakat pek başarılı olamadım bu da böyle kalsın :( 



Yüzümde duruşu bu şekilde. Resmen highlighter on flick

Evet seviyorum bu ışıl ışıl görüntüyü kuru cildimde fakat şöyle bir gerçek var ki bu ıslak görünümlü makyaj yüzü daha şişko gösteriyor. 

Bu yüzden üstünden biraz pudra ile geçtim. Son görüntü bu şekilde oldu. 


Kuru ciltler için güzel nemlendirici olabilecek bir bb cream. Fakat yağlı ciltler koşarak uzaklaşsın :( 

Sonuç olarak üründen genel anlamıyla memnunum rengi sorun oldu benim için. 

10-15 tl bir fiyatı vardı aldığım zamanlar. 

Kendinize iyi bakın, hoşçakalın :) 

2 yorum :