5 Mayıs 2016 Perşembe

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes | Creamy Beige 98

Herkese selamlar... 

Bu siralar maybelline ve loreal bir kac begenilen urununu Turkiye'ye yeni getirdi ve fazlasiyla ilgi gordu ozellikle Maybelline Lash Sensational maskara fazlasiyla ilgi gordu. Geldiginde bir gun sonra bakmaya gittigimde bulamadim. 

Hazir indirim zamanindayken yaziyi bi an once yazmak istedim daha yeni almis olmama ragmen bayildim diyebilirim. 

Maybelline color tattoo farlara bayiliyorum. Yapilari kaliciliklari pigmentasyonlari oldukca basarili hepimiz severek kullaniyoruz zaten ve color tattoolarin yeni gelen serisi creamy mattes de fazlasiyla ilgi gordu bulmasi zorlasan urunlerden oldular. 

Serinin 3-4 rengini gordum. 

Ben sutlu kahve, tam bir katlanma bolgesi rengi olan creamy beige isimli fari sectim. 



Farlar mat yapida aslinda ama icinde kucuk isiltilar var belli belirsiz. Goze suruldugu zaman tamamen mat gorunuyor. 

Kaliciliklari konusunda cok fazla bi sey soyleyemem ama diger color tattoolardan pek farklari oldugunu sanmiyorum, onlar butun gun gozunuzde rahatlikla durabiliyor bunlarin da bir farki oldugunu dusunmuyorum :) 


Altina hic bir urun uygulamadim sag gozume sadece fari uyguladim. Sol gozume ise kirpik diplerime ve gozaltlarima siyah kalem uyguladim. 

Urunu watsons rossmann ve gratislerde bulabilirsiniz. Her magazada indirim orani ayni olmasina ragmen fiyatlar birbirinden cok farkli ilginc bi sekilde ama en uygun rossmannda gordum 11,90₺ ydi. Bulabilirseniz mutlaka bakin derim. Simdilik hoscakalin 

2 yorum :

  1. güzel bir ürün, fiyatı da çok uygun, iyi günlerde kullanın :) blogunuzu izledim, siz de benim blogumu izlerseniz çok mutlu olurum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim ben de cok sevdim. En kisa zamanda ziyaret edicem blogunuzu ☺️

      Sil