1 Ağustos 2016 Pazartesi

Rival De Loop Goz Kremi ve Goz Pedi

Herkese merhabalar...

Göz çevresi sorunlu biri olarak bayadır uygun fiyatlı, güzel göz çevresi ürünleri arayışındayım. Çoğu kişi göz çevresinin sorunlu olduğunu söylese de benimki herkesten daha sorunlu olabilir yaşıma göre fazla mor ve kurular. Önlem almazsam giderek kuruyarak koyulaşacaklar diye düşünüyorum. Uyku düzeniniz ve beslenmenin de etkisi var fakat genetik faktör daha ön planda.

Rossmannlarda satılan Rival de Loop markasının göz pedlerinden bir kaç ay önce favoriler yazımda da bahsetmiştim fakat göz çevresi ürünlerinin üstünde durmuşken onu da eklemek istedim. Rossmann en sevdiğim mağazalardan sanırım çünkü aradığım her ürünü hemen bulabiliyorum rafları asla boş kalmıyor. mesela Gratis'te istediğim hiç bir Essence ürününü bulamazken Rossmannlardan hemen ulaşabiliyorum. Fakat mağazaları her şehirde yok tabi bu da eksi yanı.

Rival de Loop Hydro serisinin göz çevresi kremini 1 aydır sabah ve akşamları deniyorum ve artık yorumlamaya hazırım.


Öncelikle kremden başlayayım.

Rossmann mağazalarının kendine özgü markalarını seviyorum ve nedense güveniyorum. İçerikleri bana temiz geliyor. İndirim döneminde bu göz çevresi kremi ilgimi çekti, göz pedlerini çok severek kullandığım serinin kremini denesem bi şey kaybetmem dedim.


1 aydır sabah ve akşam neredeyse düzenli olarak kullanıyorum.

Nem vermesi beklediğimden çok daha başarılı çıktığını söylebilirim. 24 saat nemli tuttuğunu söylüyor fakat benim göz çevremi 10 saat civarı nemli tutabiliyor ancak.

Yorgunluk ve morluklara nasıl geldiğine gelirsek: geçirdiğini söyleyemem %10 oranınında etkili olabilir ama fazla beklentiye girmemek gerek. Zaten ürünün de gözaltı morluklarını geçirmek gibi bir vaati yok.

İlk sürdüğünüzde hafif bir yanma hissi mi desem değişik bir his oluşuyor. Ama hemen geçiyor. Herhangi bir iritasyona neden olmadı ben de.

Ürünün mucizesine gelecek olursak: kremi kullandığımdan beri kirpiklerimin güçlendiğini ve uzadığını söylebilirim. İlk neyden kaynaklandığını anlayamadım herhangi bir makyaj malzemesinden mi yoksa garnier göz makyaj temizleyicisinden dolayı mı diye düşündüm fakat şu sıcak yaz günlerinde 1 aydır doğru düzgün makyaj yapmadığımı fark ettim. Sonra anladım ki krem benim kirpiklerime baya iyi geldi ve tüylenme falan yapmadı. (kullanan ve böyle bir etki gören varsa yorum yazarsa çok sevinirim.)




Ürünün içeriği ve kullanım talimatları bu şekilde.

Ben lens kullanan birisiyim, lensli veya lenssizken sürdüğümde hiç bir sorun yaşamadım ama bu demek olmuyor ki gözümüze gelince bir şey olmasın. dikkatli sürmekte fayda var.

Fiyatına gelecek olursak indirimsiz 15tl olması gerek, ben indirimden 10 tl'ye aldım.


Rival de Loop Göz pedlerine geçelim şimdi de. Ben bu pedleri ilk fashiolala'nın tavsiyesi üzerine almıştım ve iyi ki aldım demiştim. 

Uykusuz olduğum zamanlar ya da sabah erken kalktığımda gözaltlarım gereğinden fazla mor oluyor. O zamanlar bu ürünü kullandım. 

Pedleri ilk yapıştırdığınızda aynı kremdeki gibi hafif bir yanma hissi oluşuyor ama bu his fazla uzun sürmüyor. 10-15 dakika beklettikten sonra çıkartıyorum. ilk açtığımda yapış yapış olan pedden eser kalmıyor baya kuru oluyor. Göz çevrem nasıl kuruysa demek ki. 

Bu ürünün de morlukları yok etmek gibi bir vaati yok o bekletiyle almak yanlış olur. Fakat göz çevremi aydınlattığını söylebilirim. Ben de pek şişlik olmasa da çizgilenmeleri kullandığım gün azalttı.

Kutunun içinden 6 tane paket, her paketin içinde de 2 tane olmak üzere ped çıkıyor. Bana tabi az gibi geldi biraz. Ama fiyatına göre yeterli olduğunu düşünüyorum.



Ürünün içeriği ve kullanım talimatları bu şekilde. 

düzenli kullanıldığında göz çevresinde değişiklikler meydana getireceğini söylüyor fakat ben pedleri acil durumlarda kullandım o şekilde de gayet memnun kaldım.

Fiyatını tam hatırlamasam da 10-15 tl arası olmalı.

Bu ürünlerin bir de Q10 içerikli yaşlanma karşıtı serisi var onu da belirtmeliyim. Benim kullandığım hydro serisi daha genç yaşlara göre.


Sonuç olarak ben iki üründen de çook memnun kaldım. Gözüm kapalı önerebilirim. Güzel bir nem için krem, acil durumlar, şişlikler için ped çok ideal. 

Alırsanız ve kirpiklerde etkiyi görürseniz mutlaka yazın bana.

Hoşçakalın...


4 yorum :

  1. Bu ürünleri rossmanlar dışında biryerde bulabilirmiyim acaba :( Rossman şehrimde yok maalesef ve bu ürünü gerçekten merak ettim.Bu arada bloğunu çok beğendim başarılarının devamını dilerim :)) Kendi bloğumada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maleseef :( sadece rossmannlarda satiliyor. Rossmannlar cogu sehirde yok gercekten bulmak biraz zor oluyor. Tesekkur ederiim ☺️

      Sil
  2. blog keşif etkinliğinden geliyorum canım seni takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim ürünlerdi teşekkürler :)

    YanıtlaSil