9 Şubat 2016 Salı

Kuruyan Ojelerinizi Kurtarin | Kalyon Oje Inceltici


Herkese selamlar. Öncellikle fotoğrafların kusuruna bakmayın hepsi birbirinden kalitesiz oldu, büyük bir hevesle bu yazıyı yazmak için biraz acele ettim. Çünkü bu ürüne bayıldım. Ürün kalyon oje inceltici. Bu ürünü keşfettiğimde bu zamana kadar attığım tüm ojeler için yas tuttum :(



Sevgili OjelerFora en sevdiğim bloggerlardan ve en samimilerinden de biri. Tavsiyelerinin çoğunu almaya çalışıyorum aldıklarımdan da inanılmaz memnun kalıyorum. Bu da onlardan biri oldu. 

Bu ürünü uzun zamandır almak istiyordum ya bulamıyordum ya da açılmış oldukları için alamıyordum. Sonunda bugün denk geldim. 

Az önce tüm ojelerime uyguladım. Bazıları tamamen kurumuştu, bazıları ise kurumak üzereydi. Hepsini eski akışkanlıklarına çevirdi inanılmaz bi şekilde.

Oje incelticiyi, ojenin içine 4-5 damla damlatıyorum zaten damlalık şeklinde bir ağzı var uygulamak çok kolay. sonra biraz çalkalayıp bekledikten sonra açıyorum ve akışkan haline döndüğünü görüyorum.

Bugün alır almaz 20 ojeme falan uyguladım ve sonuç mükemmel.

Önceden aseton damlatınca eski haline döndüğü iddia ediliyordu ki o yalan. Ben bi kaç kere denedim ojelerimi mahvetti. Kuru halinden bile daha kötü hale getirdi sakın denemeyin derim.

Küçük bir ipucu vermek istiyorum bilenler vardır belki. Eğer ojeleriniz açılmıyorsa, ağız kısmı kuruyup sıkışmışsa ojenin kapak kısmının dönen bölümüne yani açıldığı o noktaya parmaklarınızla bir süre baskı uygulayın ve ya bir lastiği oraya sarın. (umarım anlatabildim :( )Bir süre o şekilde bekledikten sonra tekrar açmayı deneyin daha rahat açıldığını göreceksiniz. Sıcak suyunun içinde bekletince de açılıyor fakat o üşendirici bir durum :( 

Önceden sürekli dişlerimde zorlayarak açmaya çalışan birisi olarak yöntem mükemmel.
özetle bu oje kurutucuyu mutlaka tavsiye ederim bi çok markada bu tarz oje incelticiler var fakat en uygun fiyatlı ve en iyisi kesinlikle bu bence. 

3 tl bir fiyatı var. 

Mutlaka alın aldırın :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...







9 yorum :

  1. Canııım sen harikasıın :) Tam lazım olcak bir bilgiiii.

    YanıtlaSil
  2. oje sürmek ayrı çıkartmak ayrı bir dert olan biri olaraktan ojelerimin en büyük sorunu kurumasıydı ama yazınız sayesinde buna da çözüm bulmuş oldum teşekkürler :) bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum bana da beklerim :)
    http://cocukokuloncesi.blogspot.com.tr/2016/02/blog-kesif-etkinligi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim. Hemen geliyorum blogunuzaa ☺️

      Sil
  3. Blog kesif etkinliginden geliyorum sizi takibe aldim :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı da çok uygun, denemeli :)

    YanıtlaSil
  5. Fiyatı da çok uygun, denemeli :)

    YanıtlaSil