23 Şubat 2016 Salı

Online Alisveris | Yeni Cilt Bakim Urunlerim | Kozmium.com | bu aya özel ücretsiz kargo fırsatıyla

Herkese merhabalar..

Son zamanlarda cilt bakım ürünlerine takmış durumdayım. Makyaj malzemelerinden daha çok cilt ürünleri dikkatimi çeker oldu çünkü ben sorunu kapatmak yerine çözüm bulma taraftarıyım her zaman. Sorununuzu, kusurunuzu kapattıkça o giderek büyüyor kesinlikle...

Özellikle cilt ürünlerimde tercihimi eczanelerde satılan daha güvenilir markalardan yana kullanıyorum.

Fakat eczanelerde fiyatlar çok uçuk malum bu yüzden internetten yapıyorum alışverişlerimi. Hem siteyle veya ürünle ilgili yorumları hemen internetten araştırıyorum hem de daha uygun fiyata alıp karlı çıkıyorum. 

Internet siteleri arasinda fiyat-urun karsilasmasi yaptigimda en uygun fiyatlarin oldugu siteyi acikcasi kozmium.com olarak buldum hem ürün çesitleri fazla hem de fiyatlar gayet iyi daha ne olsun modundayım :)

Ürünlere geçecek olursak:


Bioderma Photoderm Max spf  50+ güneş kremi : ilk izlenimlerimi belirtmem gerekirse çok sevdim açıkcası ben bu markayı çok beğeniyorum ve ürünleri hakkında pek kötü yorum görmedim.

ben yazlık ürünlerini bu aylarda alma taraftarıyım uygun fiyatlara çok başarılı ürünler alınıyor :)


ürün renkli bir yapıda bb creamlere benziyor açıkcası sanırım bütün yaz bunu kullanıcam :)


üzerinde itinayla çalkalayarak kullanın yazsa da ben bunu unutmuşum ve rengi bana biraz koyu oldu ama yazın bu sorun ortadan kalkar.

şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde kullandıkça aktarırım

ürün şu an %50 indirimde 36 tl mutlaka bakın derim :)




Bioderma refreshing after-sun milk: urunu henuz kullanma imkanim olmadi tabii. Ama ben gunesten sonra ne kadar krem surersem suruyim az cok kizaran biriyim bu urunun derdimd care olacagini, rahatlatacagini dusunuyorum. Internetten arastirdigim kadariyla baya basarili bir urun. Ustelik de fiyati su an cok iyi ☺️


Caudalie moisturizing cream-mask: Bu markayı çok merak ediyordum fakat fiyatlarından dolayı bir türlü alamıyordum böyle küçük testerimsi bir ürünüyle tanışma fırsatım oldu. Ürün nemlendirici bir maske olarak geçiyor. Sadece bir kere göz çevremde kullandım ve çok beğendim.
 Ama ayrıntılı yazısını bi kaç kullanımdan sonra yazacağım mutlakaa





Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution: Gelelim yazimin yildizina. Uzuuun zamanlardir herkeste gordugum fakat bir turlu alamadigim cok merak ettigim makyaj temizleme suyu. Urun bir cok blogger ve vlogger tarafindan cok ovuldu ve en basarili olarak gosterildi. 
Bir cok unlu ismin veya taninmis vloggerin  favorisi oldu. Acikcasi unluler kullaniyor ben de kullanmaliyim cabasinda degilim fakat onlarin yorumlarina daha cok guveniyorum cunku daha cok urun deneme sanslari oluyor gerek maddi acidan gerekse bir cok yerden onlara gelmesi acisindan. 

Ben de 2 gundur deniyorum bu urunu ovuldugu kadar var miymis anlamak adina ve cok sevdim. Suya dayanikli tum urunleri bi kac hamlede cikartiyor ekstra bir goz makyaj temizleme suyuna gerek kalmiyor, hic bir kalinti birakmiyor gercekten de. 

Urun feratlatici, serinletici ozellige de sahip tonik gibi de kullanilabiliyor makyaj cikartmak disinda. 

Diger makyaj temizleme sularinda yuzumde bi yikama istegi hissediyordum daha yapis yapis bi his birakiyorlardi ama bunda oyle bir sorunla karsilasmadim.

Mavi-yesil kapakli olani yagli veya karma ciltler icin diye biliyorum  

Su ana kadar kullandiklarim arasinda en iyisi, favorilerimde yerini aldi. 

Bendeki orta boy 250 ml olanı. %62 indirimle 19.90 bence çook iyi bir fiyata sahip olabilirsiniz bunu mutlaka tavsiye ederim.




Son zamanlarda elime gecen ürünler bu sekilde. 
Başta da belirttigim gibi en uygun fiyatı  www.kozmium.com buldum. 

Guzel de bir haberim var bu aya ozel ucretsiz kargo imkani. 

ücretsiz kargo kuponu: C2WDS63L

şunu da belirtmem de yarar var kargo elime inanılmaz hızlı ulaştı ben normalde ürünleri 1 haftada teslim alırken bu sefer 2 gün içinde bana ulaştı 


şimdilik söyleyeceklerim bu kadar zamanla ürünleri kullandıkça ayrı ayrı inceleme yazıları mutlaka yazacağım hepinizi çok öpüyorum :)




4 yorum :

  1. İyi günlerde kullanın :)
    Banada beklerim :))

    YanıtlaSil
  2. Bu siteden hiç alışveriş yapmadım açıkçası.
    Önerini dikkate alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmani oneririm. Ben su an yeniden siparis verdim ☺️

      Sil